ВСТУП 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 4
1.1. Загальні дані про підприємство 4
1.2. Аналіз фінансовго стану підприємства 5
2. АНАЛІЗ СКЛАДУ, СТАНУ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СИРОВИННИХ, ПРОДОВОЛЬЧИХ, ПРОСТОРОВИХ ТА ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ 12
2.1. Аналіз матеріальних ресурсів 12
2.2. Організація роботи складського господарства 14
2.2. Організація роботи заготівельних цехів 20
2.3. Організація роботи доготівельних цехів 21
2.4. Аналіз трудових ресурсів кафе «Італіано» 23
ВИСНОВКИ 25
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 27
ДОДАТКИ 32
Скачать - Управління підприємством на основі використання проектних технології
Партнер: https://z3.com.ua/
Комментариев нет:
Отправить комментарий