GOOGLE ADS

rusmetals.blogspot.com

понедельник, 12 августа 2019 г.

Управління інноваційною діяльністю виробника, Київ Хліб (другой)

ВСТУП 2
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади управління інноваційною діяльністю 5
1.1. Сутність категорій «інновації», «інноваційна діяльність», «інноваційний розвиток», «управління» 5
1.2. Основні напрямки інноваційного розвитку 26
1.3. Методи та показники визначення ефективності впровадження нових технологій 32
Висновки до першого розділу 42
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ «Київхліб» 43
2.1. Сучасний стан та тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України 43
2.2. Аналіз господарської діяльності 51
2.3. Аналіз фінансового стану підприємства 67
2.4. Аналіз інноваційної діяльності підприємства 79
Висновки до другого розділу 87
Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності управлінням інноваційним розвитком ПАТ «Київхліб» 90
3.1. Пропозиції, щодо підвищення ефіективності управління інноваційного розвитку ПАТ «Київхліб» 90
3.2. Розрахунок економічної ефективності запропонованих заходів 97
3.3. Вплив запропонованих заходів на результати діяльності підприємства 105
Висновки до третього розділу 107
ВИСНОВКИ 110
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114
ДОДАТКИ 123








































Скачать - Управління інноваційною діяльністю виробника, Київ Хліб

Партнер: https://z3.com.ua/

© 2019 100Ballov.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий