GOOGLE ADS

rusmetals.blogspot.com

пятница, 2 августа 2019 г.

Організація обслуговування свткових заходів в діючому закладі ресторанного господарства на прикладі бенкету-фуршету-десерту (Курсовая)

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ, ДЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ-ФУРШЕТІВ-ДЕСЕРТІВ, КОНТИНГЕНТУ СПОЖИВАЧІВ, ОСОБЛИВОСТЕЙ ЙОГО ПОПИТУ. ВИДИ БЕНКЕТІВ-ФУРШЕТІВ-ДЕСЕРТІВ, ЩО ПРОВОДЯТЬСЯ У ДІЮЧОМУ ЗАКЛАДІ, ОСОБЛИВОСТІ ДАНОГО ВИДУ БЕНКЕТУ-ФУРШЕТУ-ДЕСЕРТУ 5
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СКЛАДУ, СТАНУ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СИРОВИННИХ, ПРОДОВОЛЬЧИХ, ПРОСТОРОВИХ ТА ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ДІЮЧОГО ЗАКЛАДУ ПРИ ЗДІЙСНЕННІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ-ФУРШЕТІВ-ДЕСЕРТІВ. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДГОТОВЧОЇ РОБОТИ ДО БЕНКЕТІВ-ФУРШЕТІВ-ДЕСЕРТІВ, ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ УЧАСНИКІВ БЕНКЕТУ-ФУРШЕТУ-ДЕСЕРТУ 21
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ШЛЯХІВ ПОДОЛАННЯ НЕДОЛІКІВ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТУ-ФУРШЕТУ-ДЕСЕРТУ В ДІЮЧОМУ ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 37
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 48
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 49






Скачать - Організація обслуговування свткових заходів в діючому закладі ресторанного господарства на прикладі бенкету-фуршету-десерту

Партнер: https://z3.com.ua/

© 2019 100Ballov.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий