ВСТУП 3
РОЗДІЛ I 5
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ 5
1.1 Сутність та основні завдання антикризового управління 5
1.2 Фактори та принципи антикризового управління. 10
1.3. Методи прогнозування банкрутства підприємства 16
РОЗДІЛ II 28
ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО 28
ТА ФІНАНСОВОГО СТАНУ ТОВ «ВІДРОДЖЕННЯ» 28
2.1. Аналіз олійно-жирової галузі України 28
2.1. Аналіз організаційно-економічної діяльності підприємства 32
2.3. Оцінка можливості банкрутства ТОВ «Відродження» 45
РОЗДІЛ ІІІ 51
РОЗРОБКА АНТИКРИЗОВИХ ЗАХОДІВ НА ТОВ «ВІДРОДЖЕННЯ» 51
3.1 Створення нового товару – лляної олії 51
3.2. Впровадження заходів з вдосконалення маркетингової діяльності підприємства 56
3.3. Оцінка ефективності програми попередження банкрутства ТОВ «Відродження» 67
ВИСНОВКИ 73
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 75
Додатки 80
Скачать - Антикризова програма підприємства харчової промисловості
Партнер: https://z3.com.ua/
Комментариев нет:
Отправить комментарий