ВСТУП 3
1. ХАРЧУВАННЯ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ ПЛАВЦІВ 4
1.1. Основні завдання та принципи харчування плавців 4
1.2. Основні принципи харчування плавців 6
1.3.Загальні правила харчування плавців. 8
1.4. Режим харчування плавців. 10
2. ЕНЕРГЕТИЧНІ ВИТРАТИ І ДОБОВА ПОТРЕБА В ЕНЕРГІЇ У ПЛАВЦІВ 13
3. ФАРМАКОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТИМУЛЯЦІЇ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ І ВІДНОВЛЮВАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ПЛАВЦІВ 15
3.1. Роль раціонального харчування і прийому різних речовин природного і штучного походження для плавців 15
3.2. Значення білків у харчуванні плавців. 23
3.3. Особливості споживання вуглеводів плавцями в умовах тренувальної і змагальної діяльності. 25
3.4. Значення жирів у забезпеченні фізичної працездатності плавців 37
3.5. Вітаміни і фізична працездатність плавців 39
3.6. Мінеральні речовини у харчуванні плавців. 45
4. ВИБІР АДЕКВАТНИХ ФОРМ ХАРЧУВАННЯ В РІЗНІ ПЕРІОДИ ПІДГОТОВКИ ПЛАВЦІВ. 51
ВИСНОВОК 56
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 58
Скачать - Питання раціонального харчування в системі підготовки плавців
Партнер: https://z3.com.ua/
Комментариев нет:
Отправить комментарий