GOOGLE ADS

rusmetals.blogspot.com

вторник, 10 сентября 2019 г.

Проект готелю 4*на 72 номери з рестораном(європейської кухні) та спортивним комплексом в Києвській області (Курсовая)

ВСТУП 2
РОЗДІЛ 1. ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 6
1.1. Опис місця розміщення об'єкта 6
1.2. Вивчення дислокації об'єктів готельно-ресторанного господарства у районі, їх характеристика 7
1.3. Вивчення контингенту потенційних спожиівачів 12
1.4. Визначення структури готелю 14
1.5. Вивчення можливості підключення проектованого готелю до інженерних мереж 23
РОЗДІЛ 2. ПРОЕКТУВАННЯ ПРИМІЩЕНЬ ГОТЕЛЮ 30
2.1. Проектування приймально-вестибюльної групи приміщень 30
2.2. Проектування житлової групи приміщень 32
2.3. Проектування закладу ресторанного господарства при готелі 36
2.3.1. Проектування технологічного процесу у ЗРГ при готелі 36
2.3.2. Розроблення структурно-технологічної схеми виробничого процесу у ЗРГ і окремих виробничих цехах 58
2.3.3. Підбір технологічного устаткування виробничих приміщень ЗРГ та визначення площі цехів 69
2.4. Проектування приміщень побутового обслуговування і торгівлі в готелі 74
2.5. Проектування приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення 75
2.6. Проектування адміністративних та адміністративно-побутових приміщень у готелі 77
2.7. Проектування господарських і виробничих приміщень у готелі 78
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБЛЕННЯ ПЛАНУВАЛЬНОГО РІШЕННЯ ГОТЕЛЮ 80
3.1. Визначення складу і площ приміщень проектованого готелю 80
3.2. Визначення загальної площі об'єкта та поверховості будівлі 82
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 84
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ І ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ 86
ДОДАТОК А 90





Скачать - Проект готелю 4*на 72 номери з рестораном(європейської кухні) та спортивним комплексом в Києвській області

Партнер: https://z3.com.ua/

© 2019 100Ballov.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий