воскресенье, 28 апреля 2019 г.

Борошно рисове вітамінізоване для дитячого харчування (Курсовая)

Вступ. 4
1. Вихідні дані, передбачені завданням. Рецептура заданого виробу. Органолептичні та фізико-хімічні показники, які характеризують якість цього виробу за нормативною документацією. 6
2. Вимоги нормативних документів до якості сировини. Характеристика технологічних властивостей сировини. 8
3. Порівняльна характеристика способів виробництва вказаного виду продукції (у випадку, коли це передбачено завданням). Обґрунтування доцільності застосування обраного способу виробництва. 16
4. Вибір і обґрунтування параметрів технологічного процесу виробництва вказаного виду виробів. 21
5. Обґрунтування вибору апаратурно-технологічної схеми виробництва продукту та її графічне зображення. 33
6. Опис технологічного процесу виробництва вказаного продукту з посиланням на позиції технологічної схеми. 34
7. Розрахунок норми витрат сировини на виробництво 1 т продукту. 39
Список використаної літератури 41









Скачать - Борошно рисове вітамінізоване для дитячого харчування

Партнер: https://z3.com.ua/

© 2019 100Ballov.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий