Вступ. 4
1. Вихідні дані, передбачені завданням. Рецептура заданого виробу. Органолептичні та фізико-хімічні показники, які характеризують якість цього виробу за нормативною документацією. 6
2. Вимоги нормативних документів до якості сировини. Характеристика технологічних властивостей сировини. 8
3. Порівняльна характеристика способів виробництва вказаного виду продукції (у випадку, коли це передбачено завданням). Обґрунтування доцільності застосування обраного способу виробництва. 22
4. Вибір і обґрунтування параметрів технологічного процесу виробництва вказаного виду виробів. 24
5. Обґрунтування вибору апаратурно-технологічної схеми виробництва продукту та її графічне зображення. 31
6. Опис технологічного процесу виробництва вказаного продукту з посиланням на позиції технологічної схеми. 40
7. Розрахунок норми витрат сировини на виробництво 1 т продукту. 41
Список використаної літератури 43
Скачать - Згідно методички
Партнер: https://z3.com.ua/
Комментариев нет:
Отправить комментарий